top of page

Dans la presse : visite au coprince d'Andorre


"L’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va rebre el dimarts 3 de desembre la visita de la Diputada al Parlament Nacional (LaREM), a França, Sra. Samantha Cazebonne. Samantha Cazebonne és membre de l'Assemblea Nacional de la cinquena circumscripció de residents a l'estranger, que inclou Espanya, Portugal, Mònaco i Andorra. En la seva visita al Copríncep Episcopal, anava acompanyada de la Directora del Cor dels Petits Cantors d’Andorra, Sra. Catherine Métayer i de la Sra. Mathilde Archambault, la seva encarregada de comunicació. En un clima de molta cordialitat la Diputada va poder conèixer de primera mà el Copríncep episcopal i interessar-se pel Principat d’Andorra"

Derniers articles :
Archives des 6 derniers mois : 
bottom of page